siKacaK daN siCantiK

Wednesday, September 5, 2012

RINDU :)

Hye, Salam SatU Malaysia, Selamat Hari Raya...masih belum terlambatkan??
dah lama meninggalkan Celoteh ni sorang2 kat sini. bukan niat nak tinggalkan die tapi disebabkan mY Lappy screen rosak jadinya terpksa tinggalkan die sendirian...

Banyak yang nak dicelotehkan disini..mengenai kehidupan yang dah aku lalui..Banyak suka duka selama Celoteh ini ditinggalkan...Sebelom menaip panjang...inginku kongsi..Berita sedih ,..Sepupu ku baru saja meninggal dunia awal pagi tadi, Al-Fatihah...Semoga rohnya ditempatkan org2 beriman..Takziah pada keluarga Arwah..Arwah Sempat memohon kemaafan daripada semua keluarga kami..

Tahun 2012 makin meninggalkan kita..banyak yang dah berlaku dalam tahun ni kan??hanya kesabaran saja yang diperlukan dalam diri seseorang untuk menghadapi apa2 dugaan sekalipun..seperti diriku jua...segala apa yang dah jadi..aku tetap sabar,..sampaikan ade member aku cakap, aku seakan tak ada perasaan bile seseorang melukan kan hati aku..tak perlu kita nk menunjuk perasaan kita pada sesiapa..biarkan kita pendamkan perasaan selama mana yang kita mampu.. tak perlu membebani orang lain dengan masalah yang kita hadapi..kita tak tahu hati orang lain..BIARLAH RAHSIA.

Aku tak nak menaip banyak2 di malam pertama aku kembali berblogging..hanya untuk pengenalan..memanaskan Otak ku yang dah lama sejuk..latihan tuk jari jemariku menari2 diatas keypad lappy...

Assalamulaikum & Gud Nite Olls....
Post a Comment