siKacaK daN siCantiK

Thursday, January 19, 2012

RaGam Kat Opis Baru...

hai korang, hehhe...dah lame tak menjengah kat sini..hhee..busy manjang weh...sejak cikbee kerja kat SHAPADU ni..aish.banyak pulak kerjanya..
semua kerja nk kne siapkan sebelum bulan dua..EDMS upload Drawing untuk projek company kami ler...banyak gak tu..urmm tapi dengan berkat kesabaran aku..sudah banyak yang aku Upload...hehehe...
apapun..kat opis ni macam2 ragam opimate aku..hahaaa....aku dah kenal rapat ngn mereka..tp yang paling aku rapat adelah sorang dua..tapi xde laa sorg dua betul..ramai lah jugak...huhuhu..xyah laa mention nama dorang kat sini....maaf ye korang2...wakakakaa..(nanti kang glamer pulak belog aku)
perasan pulak..
apa pun aku hepi kerja kt sini..ley kenal ramai org..sebelom ni kerja sornga2 jer..bosan..asyik layan fb jer,,last2 kerja tak siap..eh tipu jer..kerja siap sume tapi bosan sebab duk sorg2 kat opis..kat sini bergaul dengan foreigner lagi..sebelah meja aku ni rakyat philipine taw..nama dye FREDDIE, CONRADO...hhehehe berderet....geng2 dye,,sampai aku dah terror bahsa dye (tipu jer)


Post a Comment