siKacaK daN siCantiK

Thursday, September 4, 2014

SAMPAI TERLEBIH AWAL

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Hari cikbee ada satu celoteh nak dicelotehkan..hahha..gelak pulak kannn..apa tidaknya, selama 5bulan keje kat tempat baru ni hari ni (save the date) 4 Sept 2014, cikbee sampai opis terlebih awal nih..pintu opis pun tak bukak lagi. Orang yang pegang kunci opis pun xdtg lagi.

Okey, cmni,

cikbee turun dari rumah macam biasa lah dalam pukul 6.45pagi..kebiasaan time mcm ni jalan dah penuh dengan kereta dah..kalau cikbee xkai spek kanta cikbee nampak merahhh je kt depan. kua je simpang umah tuh dah nampak dah kaler merah menyala dijalan raya..haha..tapi pagi ni, nampak jugak merahnya tp jarang2 haa...mcm rongak2 gitu..hehehehe...yelah memang jalan CLEAR sngat...USJ sape xtau mmg Jammed woooo...cikbee naik Komuter dari subang jaya jam 7.15pg tak silap..atau lebih2 laa..smpai KL sentral dalam pukul 7.30lbh2..perghhhh..cikbee jalan terkedek2..kedekk...biarkan LRT ke Ampang Park y sampai jap ag pergi dulu..cikbee naik LRT dr KL sentral ke Ampang Park jam7.46pagi woiiiiiaiyakkkk gilerrr awall...

sampai di sini jam 8.15pagi..sampai opis xde sape lagi..cikbee lepak kedai makan kuew tiaw goreng dengan nescafe ais..Alhamdulillah kenyang...(tapi kene bebel kat BFF sebb perut xtahan2 sgt laparnya wawawaw)

ini bekpesnyer....


okey lah..nak sambung buat koje..

terima kasih membaca...hehehhee


Post a Comment