siKacaK daN siCantiK

Sunday, March 8, 2015

Kesahnya hari ini

Assalamualaikum...

Hari ni cikbee cume nak mengesahkan satu cerita tentang hari ini...bukan kesah ape2..cumanya nak menceritakan bahawasanya cikbee tetibe jatuh hati dengan satu air tin ni...hehheee...iye laa..dulu feveret cikbee hanya satu Nescafe Latte..tapi bile mencube air ni..sedap jugak...sungguh sedap...dulu sombong kata xde yang boleh mengatasi nescafe latte ku tp now..see laa..korang nak tahu air ape??
Satt nooo....hehhehee...

Nahh ini die Wonda coffee...

Dan yang ni pulak biasalah..xsah skg ni kalu cikbee xceritakn perihal anakanda beta yang cute mute lagi cantik ni..bangun pagi2 dah cari susu nya..lepas menyusu...makan nasi ayam goreng buatan tok ma nya..mama ni malas bile berada di rumah mertua yang pandai masak..hahaha..
Anak manja cikbee ni xde keje lain selain dari menyemak kan dan buat rumah tokmanya bersepah dengan segala bagai barang2 yang boleh die main..

Tengok ler makan jagung sampai muncung cenggitu mulutnya....tp inilah anak manja cikbee..
Post a Comment