siKacaK daN siCantiK

Sunday, March 8, 2015

MASAM MANIS PEDAS & SEDAP!!

Assalamualaikum..
Hai kawan2..
Cikbee ada nk promote satu bende ni..hehhe..memang tak tipu cikbee dah cube dan cikbee habiskan 3balang cikbee sorg..1st cikbee beli masa balik kg cikbee kat Kuala Berang.cikbee whatsapp owner dia nk order 3balang...jumpalah kami di simpang Ajil, depan Masjid..kebetulan masa tu cikbee nk ke Bukit Apit,jemput kakak cikbee die nk balik kg ma cikbee..sampai je kt rumah kakak cikbee terus je cikbee bukak dan makan..perghhhhh!! Sedap hingga menghirup kuah sampai licin....Rasa die MASAM MANIS PEDAS...perghh...sedap sesangat...
Nak dijadikan cerita..sebelom balik KL, cikbee order lagi 10 balang sebb ade yang kirim dr Kolompo..dan suami cikbee ckp ape kata kalau kite  jadi agent..mana tahu ade kawan2 dr kl nak merasa..cikbee pun xpikir panjang sebb mmg sedap yang teramat sangat..Allahurabbi...sedapnya tak terkata..dan korang tau x kami nak tamba lagi 10 balang tetapi disebbkan stokis koberang xckup stock yang kami nak..jadi kami terpaksa jumpe owner nya untuk dapatkan stock...kamu jumpe kat plaza tol Jabor..
Penangan MASAM MANIS PEDAS..kami dapatlah juga duit lebih lagi2 time tu kami memang perlukan duit..untuk ape..biarlah rahsia..haha..sedap weh..korang nak tahu ape yanf MASAM MANIS PEDAS & SEDAP???
SESAPA NAK ORDER BOLEH LAHH WASAP CIKBEE (0132650545) atau SUAMI CIKBEE (0133524632)
Taaaaraaaaaaaaaaaa!!!!!!!
JERUK KELUBI ASAM BOI
Post a Comment