siKacaK daN siCantiK

Saturday, May 14, 2011

rindunyerrrrrrrrrrrrrrr....

salam sume...
rindu sangat2 kt celoteh cikbee ni..dah lama tinggal...
bukan apa..cikbee pun baru saja dapat on9..sebab opis kami dipecah masuk..
pencuri tu amik cpu n monitor je..yang len dorang tak amik...cikbee dapat pc baru seminggu kemudian...
semua keje cikbee buat manual..urmmmm...lepas grill dipasang pada tingkap barulah dapat pc baru..
cikbee pun kne update semua yang cikbee buat manual..
dan yang paling sedih..proposal penting hilang macam tu saje sebab xde backup..
dan bos cikbee semestinyer menyalahkan cikbee,,,
cikbee sedih sangat sampai nak amik keputusan nak bhenti keje..
sekarang cikbee dalam proses mencari dan menunggu keje yang lebih baik lagi...bila dah dpt kerja cikbee akan bhnti dari sini..
tapi sebelum tu cikbee nk setelkan semua keje cikbee dan baru cikbee akan tinggalkan opis ni..cikbee xnk staff baru nanti macam cikbee..mula2 kerja okey..tp lama2 banyak lagi kerja yang belum setel yang diselesaikaan oleh staff sebelum cikbee...dan cikbee yang kne tanggung, sampaiakn bos ckp cikbee xpndai buat kerja...padahal perkara tu terjadi sebelum cikbee mula kerja...
cikbee dah menangis dah bila dimarah bos...

okeylah korang banyak sebenarnya cikbee nk celoteh tapi cikbee ade banyak keje nak disetelkan....ade masa free cikbee akan celoteh lagi..terima kasih ea korang masih sudi membaca celoteh cikbee ni...
sayang korang semua,,,
Post a Comment