siKacaK daN siCantiK

Friday, May 9, 2014

GELARAN MAMA

ASSALAMUALAIKUM..

HI korang semua.... cikbee sekarang dah jadi MAMA kepada seorang Baby Gurl Bernama AMNI NAURAH. Amni dah pun 4bulan. Alhamdulillah syukur sihat walafiat. cikbee dah lama tinggalkan dunia blog ni sebabnya cikbee lupa pasword..adeshh..macam2 kan.,,itulah banyak sangat nak fikirkan sampai lupa, tapi sekarang cikbee dah boleh ingat dah pun......

okey, jum sambung...cikbee mendapat gelaran mama sejak cikbee tahu yang cikbee mengandung.

cikbee kahwin pada tarikh 12 April 2013.. cikbee kahwin jugak dengan bakal suami cikbee..Jodoh..heeh..Alhamdulillah.. dan cikbee lahirkan Amni pada 12 December 2013 bertempat di Hospital Kuala Lumpur, tepat Jam 01:25PM secara pembedahan.

Cikbee terpaksa dibedah kerana kedudukan Amni..kata Mat salleh "BABY BREECH"...memang rasa lah kepala Amni duk kt atas. tapi ALhamdulillah..Amni selamat dilahirkan dengan berat 2.65kg.. dan sekarang berat dah cecah 7kg.. okey xsabr nak tgok Amni yerk,,

taraaaa....ini Mama dan Amni

dan kat bawah ni pulak 

PAPA AMNI a.k.a Suami Cikbee


sekian, terima kasih kerana membaca,...hehehheeh

Post a Comment