siKacaK daN siCantiK

Thursday, April 8, 2010

080410



08 april 2010…
Cik bee tak tahu apa nak buat, jadi cik bee nak lah berceloteh sikit. Pada 6hb 4 2010, pelajar subjek BBM3410 BAHASA DALAM MULTIMEDIA ada buat program pencetus kreateviti lebih kurang laa tajuknya, memang meriah, semua hasil kerja pelajar dipamerkan. Sambil-sambil tu cik bee apa lagi galak bergambo (beselaa cik bee kan gila gambo, bila dah bergambo kawan-kawan pun lupa,hehehe…) selepas sesi bergambo, cik bee ambik kesempatan g jumpa Dr. Normahdiah, selaku penyelia cik bee untuk tesis, Tanya laa pasal tesis cek bee, yelah, tak kan nak diamkan jer walaupun dah emailkan…banyak jugak lah kami berbual, sampai tentang kerja, cik bee cakaplah, cik bee berminat dalam penulisan, so, Dr. cadangkan aku mintak kerja sebagai editor, dats my dreams…(cewah speaking daa…tol atau idok…layannnnn) apa yang penting harap2 cik bee ley jadi sowing editor..doakan ea?

Cik bee

Post a Comment