siKacaK daN siCantiK

Thursday, June 16, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!!

Salam satu Malaysia..
Hari ni cikbee nk try test join Contest!! Dari blogger Prince..
Cikbee ingin mencuba nasib..manalah tahu tuah cikbee…
Ok jum start…
cikbee pilih kategori

4 ) Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf


Pic ni cikbee bersama kawan baik cikbee IZZA…cikbee kenal IZZA masa belajar di UPM.kami satu course, satu major, n satu minor n satu kolej n satu Blok, tapi lain2 bilik n floor…tapi cikbee tak tahu macam mana cikbee boleh rapat dengan dye…walau ape pun cikbee sentiasa berhubung dengan IZZa walaupun kami berada jauh..IZZA di UPM cikbee pula di SUBANG JAYA, jauhlah 
jugakkan??heeheeh…


Okey gamba yang ini pulak, cikbee dengan BAKAL LAKI cikbee..sekarang dye berada diatas kapal,jadi orang laut pulak…dah dua minggu tak berhubung…kadang tu…dye col sekali seminggu…masa ni kitorang kt Danga Bay,…singgah sekejap sehari selepas kenduri pak sedare cikbee….hehee..cikbee suke gamba ni..hehhee..sebab..BAKAL LAKI cikbee tu haaa..cikbee xperasan pulak bila dye tgok cikbee…cikbee dah suh dye senyum..senyumm kesitu pulak….

Okey sudah….

Post a Comment