siKacaK daN siCantiK

Wednesday, July 13, 2011

bila cikbee merapu...

salam satu malaysia semua...

cikbee tak dan laa nak join SEGMEN ABG BEN TEN sebab buat kerja acc kazen ..juz key in data PURCHASE je pun..mengantuk weh lama2, awal2 besh jer key in tapi bila dah lama2..kunun2 da terrorkan mengntok pulak...pasang lagu kuat2 tetap xdapat nk tolong hilangkan ngantuk tuh...aiyaa...macam2 ler...

cikbee sebenarnya sedang MERINDUI seseorang huhuhu...bakal laki cikbee ler...sape lagi kan??dah bape lame duk kat laut nuh tak nak balik ker? owh lupa dye nak cari duit nak kawen.... hehee...okeylaa kerja laa yerk???bila dah rasa bosan duk sana balik laa ke darat, ramai yang menunggu...termasuk cikbee...okeh???
cam lagu ROSSA tuh "ku menunggu...kumenunggu kau pulang padaku" hehhee ubah lirik ler...bakal laki cikbee tuh tak ada sape2 da ade cikbee sorang jer bakal isteri dia...mintak maap yerk kepada yang berminat dengan bakal laki cikbee tuh, harap dapatlah buang perasaan tuh, sebab dia dah ade cikbee...kami da nak nikah dah taun depan InsyaAllah, korang DOA kan kami tau..


selamat pengantin baru cikbee dan nasrul...(akan datang ucapan ini pada kami...tak sabar je rasa---------> gatalnya perempuan nih)


bakal laki cikbee yang GEMUK.........i luv u!!!!


cikbee yang kurus dan lawa....perasan pulak....:P


pelamin indah ni akan jadi milik kami ~iNSYAALLAH~ :D


hadiah dari sahabat handai, saudara mara ........


dan ini CINCIN TANDA cikbee......:D


p/s => macam tak sabar pulak kan nak berkahwin dan digelar RAJA SEHARI.....sampai seru INSYAALLAH jadi la tu kan???cikbee harap korang sume doakan cikbee yerk??? thanx!!!! :D
Post a Comment