siKacaK daN siCantiK

Monday, July 11, 2011

nak berhenti kerja.....

Salam satu Malaysia..

dah bace N3 panas cikbee??eh panas ke??urmmm...cikbee nk bhenti keje laa korang...tapi skg ni, keje susah nak dapat kan???cikbee kne stay sini selagi mampu bertahan dengan karenah mereka yang tak tahu menghargai kerja kita, mereka asyik nampak salah kita jer..yang baik dorang tak nampak..bila dah nampak yang salah semua diungkit...keje sekarang ni bukan bidang cikbee..cikbee perlu masih belajar....dorang pikir cikbee tahu semua..bila cikbee tanya pendapat dorang, dorang cakap cikbee xde confident diri laa apa laa...lepastu cakap cikbee tak serius dalam melakukan sesuatu...semua yang cikbee buat salah...habis tu apa yang tak salah...kenapa dorang tak ucapkan THANKS atas apa yang cikbee buat, yang mana sebelom ni company dorang tak ada pun...cikbee banyak belaja sendiri...cikbee tanya diorang hanya bila sesuatu itu yang berkaotan dengan DUIT...sebab cikbee paham pada dorang 1SEN pun dorang akan berkira...yelah bayangkan, mintak pekerja belikan rokok...duit baki sebanyak RM0.10 mintak jugak...urmmm....tak tahula..banyak lagi mengenai gaji, elaun..OT..boleh dikatakan semua yang berkaitan dengan DUIT bermasalah, xcukup...ramai staff yang bekerja kat sini dahagakan kenaikan gaji.... :(

Argggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
NAK BERHENTI KERJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment