siKacaK daN siCantiK

Wednesday, July 13, 2011

seharian tunggu download complete...

Salam satu malaysia,
hai korang, memang dah lama tak hupdate, selalu je camni kan?bila nak hupdate ade je penghalang, huhuhu..pape pun hari ni, cikbee nak celoteh pasal, semalam...cikbee download citer NUR KASIH THE MOVIE kat page PEREKA CERITA... guna IDM, tapi doisebabkan file citer tu besar, kena tunggu complete, sampai jam 11.15malam tau, kerana citer tuh, nak tengok kat panggung xsempat hari tu, ade kes kat opis nih..semua jadi huru hara..last2 tunggu punya tunggu ade jugak yang boleh download.AMin...jutaan terima kasih laa pada Admin Pereka Cerita. hehehe....walaupun cikbee tak berminat dengan cerita ni tapi sepupu cikbee, kakak cikbee...memang minat, cikbee masa drama dulu tak pernah ikut pun..huhuhu...tak tahulah kenapa tak berminat...





Post a Comment