siKacaK daN siCantiK

Saturday, July 16, 2011

Jutaan terima kasih diucapkan kepada PEREKA CERITA... :)

salam satu Malaysia......

hai korang,,,,,
korang mesti kenal dengan header kat atas tu kan????cikbee nak berceloteh mengenai dye laa....
hari ni cikbee hepi sangatlah...kikiki sebab...cikbee sedang download SEKALI LAGI dari page PEREKA CERITA .



memang sudah lama cikbee menunggu SEKALI LAGI ni...sebab cikbee tak pernah puas lagi tengok citer tuh..romantik gitu..sedih pun ade...suka dengan ARMAN...heehe...so cute!!!....


tapi apa pun cikbee nak ucap jutaan THANX pada PEREKA CERITA...tapi tak ada apa yang nk diberikan sebagai tanda terima kasih..hanyalah ucapan sahaja...boleh dikatakan tiap hari cikbee akan tinjau Blog PEREKA CERITA. on Pc je,,,mesti klik page dye dulu...hahhaaa...sape ntah yang kenalkan cikbee dengan Blog ni...IZZA kot...thanx jugak pada izza..aku dah jatuh cinta pada blog ini....huhuhuh (pengakuan berani mati)

blog lain pun ade jugak kan yang boleh download citer yang cikbee tahu selain PEREKA CERITA cikbee selalu jugak jenguk JIWANG PORTAL dengan SYOK.ORG.




yang lain kalau korang ade lagi perkenalkan kat cikbee yerk??hehehee
cikbee suke..thanx yer sume...

P/S=> Kepada PEREKA CERITA terima kasih banyak2 tau.... :D
Post a Comment