siKacaK daN siCantiK

Wednesday, February 2, 2011

Balik jumm....

Salam satu Malaysia..
Cik Bee tak dapat nak online sebab wifi tak berapa nak sihat..so, kena tunggu wifi sihat dulu barulah cik bee boleh postkan celoteh cik bee ni..susah juga ni..dah lah hari ni cik bee last boleh berceloteh di CELOTEH CIK BEE ni…sebab malam ni cik bee bertolak balik ke kampung cik bee..wahhhhhh..wahhhhh..wahhhhh…seronok bukan kepalang…ku gembira sentiasa…malam ini ku balik Terengganu…yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Excited terlebih sudah…korang doakan lah keselamatan kami semua yerk???selamat balik dan selamat dating datang kembali ke sini…ke kuala Lumpur lah..

Post a Comment