siKacaK daN siCantiK

Wednesday, February 23, 2011

Menyesal........

"Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku"

korang mesti tau rangkap  di atas tuh kan? lagu apa..lagu siapa..n tema lagu citer apa...
cik bee suka sangat dengan lagu ni,,seakan sama jep dengan kisah cik bee..huhuhu...tapi sesal dulu pendapatan seal kemudian tiada gunanya...hanya doa dan teruskan hidup dan berserah pada Allah..

tapi yang beshnyer..cerita "ASMARA" not "ASRAMA" di slot LESTARY di tv3 akan kembali..COMING SOON!!!!...rasa tak sabar nak tunggu citer tuh tapi sayang nak tinggalkan citer "HANI"..bukan apa citer HANI besh tau..jalan citernyer pun tak buatkan kita bosan dan sentiasa menunggu hari SELASA 9.00MLM....

Apa yang berkaitan dengan cik bee mengenai lagu ni???urmmm lain hari je laa cik bee ceritakan...sekarang pun cik bee dah ade SOMEONE SPECIAL yang menyayangi dan mencintai cik bee..dan cik bee pown sayang dan cintakan dia...walaupun kadang2 cik bee terasa atau buat dia terasa cik bee tetap sayang dan cintakan dia....

Cik bee suka bila tengok muka jeles dia bila ade seseorang yang meluahkan perasaan pada cik bee...adakah dia betol2 jeles??ataupun hanya lakonan semata2???? tapi cik bee rasa dia betol2 jeles..ini apa yang cik bee rasa..dia???not sure...malas cik bee nak tanye...dia juz beritahu dia tak suke dengan budak yang meluahkan perasaan pada cik bee tuh...urmmm????
jumm22 layan lagu nih.....t kita karok same2...

Menyesal – Sixth Sense

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku

Hanya dirimu
Tulus cintaku

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku.




P/S =>  "Abang, Cayang tetap cintakan dan sayangkan abang...jangan risau cayang sentiasa dengan abang sampai akhir hayat,InsyaAllah"
Post a Comment