siKacaK daN siCantiK

Monday, February 14, 2011

Merahnyer mak Teh..

Assalamualaikum...
sudah berapa hari cik bee tak update blog cik bee nih...tgok2 dah meningkat cik bee punyer KAWAN2 BLOGGER..thanx korang coz sudi berkawan dengan cik bee..thanx A loT!!!..sayang korang...hehehehe..
cik bee dah tukar background..cari punyer cari kaler merah akhirnyer,,,jumpe jugak...cik bee nih memang gilerrr kaler merah...pape je mesti nak kaler merah...suka sangat ngn kaler merah...sikit2 kaler merah...sampaikan kawan2 masa belajar kat UPM dulu,pakse cik bee beli baju ke pe ke....kaler len pulak..ini tak dalam almari, kaler merah ajer....
huhuhuhuhuh...tapi tu lah...da memang feberet kita kan...

simerah....

tadi sempat ag jumpe my Boyfrend...hehehe...kebetulan dia hantar ayamas kat area cik bee keje so singgah sebentar berjumpe buah hati..sempat lagi kami bergambar...see dats...
 cik bee ngn Boy Cik Bee

 nih dia Ensem tak????hehhee

peace!!!!!


Post a Comment