siKacaK daN siCantiK

Thursday, February 10, 2011

sesuaikah?????

Salam semua
Dah lama jugak laa kan cik bee tak berceloteh bukan apa cik bee sibuk jugak dengan kerja2 melambak kat opis…melambak ke???heeeeeeeeeee…memang banyak tau tak..pulak 2 CPU rosak…nak tunggu tukang repair tu petang baru dia boleh datang…tapi ni ceritera semalam…hari ni semua da beress..kerja pun beresss so cik bee ambik peluang ni..nak create celoteh cik bee yang dah brape hari ditinggalkan sampaikan bersarang dah labah2…banyak pulak tu..hehehe…

pic ni di ambil dr blog KeHiDuPaN

pic ni di ambil dr Berbagi Hal Positif
Tapi tadi sebelum nak berceloteh cik bee sempat lak bloGwalking…heeeeeee…besh baca entri blogger2 nih..kreatif..banyak ceritera…pas2…yang pasti banyak pengetahuan yang cik bee dapat….cik bee suke bace blog Ujang9897..banyak tips2 untuk gugurl…pas2 blog Abang Ben..hahaha…bila nak ade mud mesti intai blog Abg Ben.…hehehe…bukan tiru entri abg ben tau…juz tengok ngomelan Abg Ben yang bederet tu lah yang buatkan cik bee bersemangat nak berceloteh…yelah rasanya abg ben lagi busy dr cikbee tapi ley je kan kongsi dengan bloggers len..
Okeylah, kita berbalik pada title entri cik bee..cewah dah macam cikgu lak…cik bee sebenarnya nak cakap mengenai gambar di bawah ini…
 kalu buruk jangan kutuk kalau lawa tggalkan komen....wakakak (tol2 cr publisiti murahan)
ceh berlagak siottt
Apa korang akan fikirkan???huhuhu…bila cik bee letak je gambar ni kat Fb cik bee ade pulak yang like..xde laa ramai sampai 20 orang tapi heeee…rs bangga laa sikit…kwangg22…korang rasakan cik bee boleh jadi model x???kikkikiki…pendapat abang Ben cmne???eh nape asyik Abang Ben je ni..nak cari popularity Abang Ben kah???? OH TIDAK JANGAN SALAH FAHAM OKEY?? Cik bee pown mintak pendapat korang sume gak..hehehe….ala sikurus kering macam cik bee ni tak layak kan??????dahla kurus..xcantik..xckup pakej laa nak kadi model….kah!kah!kah! (gelak tak sopan)

P/S=> Haaaa..korang tulun laa jawab ngn ikhlas yerk korang????juz minta pendapat….hehehhheee…
Post a Comment