siKacaK daN siCantiK

Tuesday, February 1, 2011

ketidaksabaranku....

salam...
hari ni cik bee dah rasa tak sabar sangat2...tak sabar kenapa???sebab malam esok....MALAM ESOK...cik bee dan adik, kakak,sepupu akan balik kampung...kampung ku kampung Cheting...muahahahaa...
ketidaksabaran cik bee menanti hari esok...yuhuuuuuu..cepatlah hari ini berlalu...
cik bee nak jumpa semua family cik bee yang dah lama cik bee tak jumpe..satu ag cik bee dah xsabar nak jumpe my kura-kura yang diberi nama 'Nasiera' NasRubi..hahahaha
tapi cik bee sedih jugak coz bila cik bee dah balik kampung tak dapat lah cik bee nak update blog..jangan sedih-sedih yerk u all perasaan pulak.. 

KAMPUNGKU...TUNGGULAH KEPULANGAN KAMI...
Post a Comment