siKacaK daN siCantiK

Tuesday, February 8, 2011

RINDU =)

salam sume
CIK BEE RINDU SANGAT KAT SUME RAKAN2 BLOGGER..HUHUHU...yelah dah seminggu tak update blog cik bee nih..cik bee BERCUTI di kampung...seronok tak terkata bila bersama-sama family...huhuhuhu...rasa kejap je duk sana..tapi memang kejap pun..4 HARI je...langsung tak puas...
kali ni memang panjang lerr celoteh cik bee coz banyak sgt nak celoteh nak tunjuk bukti dan sebagainyer laa..
nih lah family yang cik bee sayang sangat2..byak lagi tp ni ler dlu yep???






sempat lagi bergambar sebelom bertolak balik jam10.00 malam 2hb Februari 2011
dis is cik liza n cik bee
dis is drebar not drogba


dalam pukul 2petang 6hb Februari 2011, kami bertolak balik ke kolumpur...tapi jalan memang jem strawberi jammed gilerrrrr...buktinyer,,,seperti gamba di bawah..


 jem kan3????

ni disiang hari di malam hari ...
 amacam????


kami ber5 terperangkap dalam jammed hampir bape jam ntah...lepas campur darab bahagi tolak hampir 15jam berada dijalan raya...huaaaaaa....perghhhhhhhhh penat yang amat...

tapi kat AMBS (Al Muktafi Bilal Syah) tak tahu la tol ke tak ejaan full...lami sempat lagi berposing bek punyer...




hehehe...amacam????kuikuikui....sonok laa sebelom tempuh jammed tapi bila dah berada di situasi tuh...xde da nk berposing sebegini....


PERINGATAN=> INGATLAH KORANG KALAU BALIK CUTI TUH....KENALAH PLAN BETUL2...KAMI NIH PLAN DAH BETOL TAPI TAK SANGKA LAK JAMMED SEBEGITU...HUHUHU...
Post a Comment