siKacaK daN siCantiK

Tuesday, January 25, 2011

Enjoy bersama Cik Bee's BFF (Izza & Pae)

salam semua...

 Cik bee rasa hepi sangat-sangat sebab dapat spent time wif my BFF "IZZA & PAE"...sehari dua malam lepak dengan diorang rasa shepi sangat2...dah lama tak lepak sama2 cam time belajar sama2 dulu... rindu sangat2 time 2..ari sabtu mggu lepas kitorang outing sehari suntuk kt THE MINES...
kami tengok movie citer ' Paranormal Activiti 2 '...citernyer cam besh..tapi cam2 laa...kira  KHUFARAT KHURAFAT lagi besh kot..huhuhu...kt THE MINES kami begambar la sme2...mam kfc dengan Kupon  kfc yang di hadiahkan oleh Encik  Nas Rull my BoyPren...Thanx nah...
banyak sangat gamba2 yang kami amk bersama tapi cik bee lom lagi save dalam pc so xdapat laa nk post kt sini,,,,nanti dah save dalam pc cik bee postkan...memang seronok sangat..duduk melepak dengan diorang banyak info yang cik bee dapat...bukan info ape info ngumpat, ishhh xde lah...yang cik bee dapat tahu pae @ Nur Faezah Mohd Ayob dah ade someone dalam idup dia..bagus lah janji dia dah tak ingat kat orang yang lama yang telah melukai hati dia...Izza @ Nurul Izza Sansudin lak...masih single...ntah bila dye nk ade kapel..aku doakan ko za..hehhee..tp cik bee mcm ade someone nk bagi Izza nih tapi...hehehe...macam xknl Izza bukan dia nak...tapi xpela yang pntg izza bahagia dengan kehidupan dia sekarang...
cik bee dah tak sabar nak jumpa dorang lagi lepas raya cina ni....hehehee,,,korang tunggu cik bee datang tau..muuuuaaaggggghhhhhhhh cyang korang sume...
HA KORANG CIK BEE DA POSTKAN PIC KITORANG...






P/S => KITA SEMUA TAK KAN KEMBALI LAGIKAN MASA LEPAS......SO APA YANG ADE SEKARANG KITA KNE HARGAI....

Post a Comment