siKacaK daN siCantiK

Monday, January 31, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..


Salam…
Urmmm nampaknyer ade lagi segmen dari abang Ben..cik bee nak join ler…sebab cik bee termasuk dalam syarat2 sapa2 yang boleh join..sape nk join jom…KLIK DI SINI

Kat bawah ni entri dari abang Ben…

Rasanya ramai blogger baru ni kan ? Kat dalam KELAB SAHABAT BLOGGER saja ada beratus .. Hurm.. ok .. mari kita bersantai sambil berkenalan dengan mereka mereka ini ..
Sapa boleh join ?? Sapa sapa jer ...Ni antara blogger baru , tengah baru , dah baru , sedang baru , baru baru lagi , Kota baru atau apa saja yang baru.. asal bukan bini baru yer ..
Untuk join segmen ini ... sila buat satu entri khas ..
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : ikut yang atas tu dan linkkan ke entri ini ...
  3. Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY
  4. Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
Tu jer ... Sila pastekan url anda di ruangan entri ini .. Terima kasih !
Okey…

1)      PENDAPAT CIK BEE TENTANG WEB NI…
CIK Bee pun tak berapa nak kenal sangat dengan web ni tapi bila cik bee explore cik bee rasa macam besh jer..lebih kurang sama je dengan utube…tapi yang ni lagi elok…lagipun web ni merupakan lambing 1malaysia..cantik dia punyer design logo.. …tahniah!!!!…

2)      DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA

Okey…cik bee pun tak tahu pendapat cik bee ni bernas or tak…apa yang cik bee boleh katakana DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA semakin ramai blogger yang kreatif, handal ….dunia blog di Negara kita semakin berkembang pesat…dan yang paling menariknya apabila bloggers yang berpengalaman memberi peluang kepada bloggers baru untuk mengenali dunia blog yang sebenar…seperti cik bee yang masih baru dalam dunia blog ini…dengan adanya…bloggers handalan seperti abang Ben dan lain-lain membuatkan cik bee semakin berminat…tambah pula dengan pelbagai event,gathering  dan segmen2 yang menarik yang dianjurkan oleh bloggers handalan….disamping itu juga kita boleh megeratkan silaturahim antara satu sama lain…kita boleh berkongsi pendapat, tips, dan sebagainya…cik bee amat berterima kasih kerana diperkenalkan DUNIA BLOG kepada cik bee…di blog ini lah cik bee boleh menceritakan apa saja yang cik bee suka,tak suka…

Urmmmm ini jer pendapat cik bee….
Huhuhuhu…
Post a Comment