siKacaK daN siCantiK

Wednesday, January 26, 2011

Part 1 : Sedih + Gembira + Kesal + Benci + Kesian + Marah = ????????? =(

salam semua...

tajuk entri pun dah macam apa entah...ye la..+ dan + dan + dan + + + + +..........arghhhhhhhhhhhh....tak tahu macam mana cik bee nak cerita..sekarang ni cik bee semua ad perasaan seperti tajuk entri nih..cik bee tak tahu nak buat apa..cik bee cuba cerita satu persatu ea...cik bee tak tahu laa korang semua akan paham atau tak cik bee sendiri pun konpiusss.... =(
+ 1 = SEDIH (perlu kaler biru la sebab sedih kan..)
KENAPA CIK BEE SEDIH?????
= Cik Bee tak tahu kenapa cik bee rasa sedih yang amat sangat..tadi kakak cik bee col n den adelah dia menceritakan berita yang buatkan cik bee rasa sedih sangat2..lagi2 bila dengarkan tangisan kakak cik bee...cik bee tak tahu nak tenangkan dia camne, cik bee pown sedih sekali...airmata cik bee bertakung di kolam mata..cik bee tahan je..cik bee tak nak kakak cik bee makin sdih bila cik bee menangis sekali...tak tahu laa kenapa kakak cik bee diduga sebegitu rupa..rasanya dialah sebaik2 sebagai seorang isteri kepada seorang suami yang seakan tidak mengahargai apa yang telah isterinya lakukan untuk hidupnya...walaupun dalam keadaan sakit still lagi melakukan tanggungjawab seorang isteri...(kakak cik bee baru je lepas operate apendiks dan masih perlu berehat dan berpantang dalam jangka masa yang panjang....jenis akk cik bee ni sensitif ckit....bauan daripada dapur yang boleh menyebabkan lukanya berdarah..seperti masakan yang bekaitan dengan telor dan sebagainya yang berbisa laa) cik bee harap kakak cik bee akan tabah dan bersabar dengan ujian yang Allah berikan...Aminn,....

+ 2 = Gembira (kaler pink..nampak ceria je kan???)
KENAPA CIK BEE GEMBIRA???
= Cik Bee gembira sebab cik bee dah nak balik kampung 2hb Februari 2011. dah lama cik bee tunggu saat itu..nak balik jumpa ma, ayah, dan semua famly cik bee laa..tak sabar sangat2..rindu sangat2 kat diorang semua...cik bee stay sana 4hari je..jap je kan??tapi time tu lah cik bee nak spent time wifmy family...i luv u all...mmmuuuuuaaaahhhhhhhhhhhhh..............
kak long + deq Ya

Yoe + Ayah + Abang

Kak Long + Kak Ngah + Anak2

Ayah + Ma

Deq Ya + Kakak

1/2 dari semua family cik Bee

P/S=> HANYA SETAKAT NI DULU CIK BEE CERITAKAN SEBAB CIK BEE TIBE2 ADE KEJE..T CONTINUE PART 2

Post a Comment