siKacaK daN siCantiK

Monday, January 31, 2011

FREE LAGI =)

Salam,

hye korang..cik bee nak kongsi ni..hurmm ye la..sempena chinese niu yer ni...knelaa kongsi2 hehe..
macam ni ceritanya...semalam cik bee,kakak cik bee, ngan sepupu cik bee...outing laa kunun..kami gerak dari rumah sebelum maghrib...kami pergi ke puchong dulu jap...ala kat pasar malam tu ha..tapi bukan g pasar malam..tapi g umah tukang jahit baju kurung...g amik baju yang tempah lah..cik bee ade lah selai dua baju kurung yang ditempah..tapi bukan baju raya ok..baju raya lom beli ag..tunggu dulu laa.. cik bee hantar kain pasang hantaran merisik cik bee hari tu..lama dah tersimpan lam plastik..tapi kini siap sudah..sudah menjadi baju kurung moden yang pasti kaler MERAH  i loikee...thanx laa pada bakal mother in law cik bee...pandai pilih kaler...hehehe..
ini lah kami sebelum bertolak ke puchong...sempat ag kn????


gedik tak kami????

selepas itu, kami pergi ler ke c4..plan2 dari rumah nak beli ler 'hanger' last2 bila dah ke Avon beli barang2 keperluan...gambar di bawah..
ini je barang2 yang kami beli kat Avon tuh...

ok all berbalik pada title kita...apa yang free???haaaa..jeng22..kikiki...sedang kami makan kat kedai mamak "de naina" kat c4 tuh cik bee dapat panggilan telefon dari buah hati cik bee kikikiki...
 nih mee goreng mamak yang cik bee n mekna melantak..
ni plak roti nan cheese yang cik liza melantak..

'cyg kt ne tu??abg nk g c4 jap ni nak anta brg, cyg nak aym tak?' macam tu laa lebih kurang..cik bee pun jawab..
'nak lah...skg ade kt kedai mamak ni,nga mam..'
'jap ag abg bagi..'
tunggu punye tunggu sampai laa....
 ni ler y kami  pat free.

siap perisa baru lagi u...besh sangat...hehee...beli jangan tak beli..ohhh ayamas...

P/S=> TAPI BUKAN SEMUA LEH DAPAT NGN FREE KAN KORANG???so berbaik2 la dengan orang insyaAllah pasti akan dapat free sokmo2
Post a Comment