siKacaK daN siCantiK

Tuesday, March 1, 2011

Sudah Lama...lama sudah...




hai u olss...pe kabar???lama sudah..sudah lama kita tak bersua muka...cewah ayat...tapi betul la kan??bukan apa cik bee lama tinggalkan CELOTEH CIK BEE nih sebab banyak kerja nak diuruskan...kerja opis lerr...
opis kami ade masalah sikit, so selama 2 bulan hari opis kami bergelap...kenapa????sebab elektrik opis kami diTERMINATE oleh pihak TNB sebab tenant yang lama dah buat penutupan akaun dan tidak diinformkan pada pihak kami....bos cik bee dah mula hangin...ye lah 2 hari opis tak beroperasi dengan baik..kami dah rugi woooo....
bila nak setekan hal TNB..tenancy Agreement pulak bermasalah..belum di stamping...staf dulu langsung tak inform kan kat cik bee...so cik bee bergegas ke shah alam...den trus ke TNB Subang Jaya..last2 tak dapat buka akaun sebab borang tak lengkap laa....salah alamat laa..kena bayar tunggakan yang lepas laa..cik bee dah nak menangis dah time tu..cik bee col bos cik bee beritahu tak dapat setel lagi hari kamis 2..kne dtg hari jumaat..DAN Alhamdulillah...ari jumaat setel..n cik bee cakap kat pegawai yang bertugas..saya nak hari isnin dah ade elejtrik bila saya datang opis jam 8.30pagi...pas2 dye cakap laa..tak sure sebab 3hari bekerja baru diorang boleh pasang...tapi bila cik bee datang dah ada...THANX pada pihak TNB sebab mendengar PERMINTAAN cik bee...








Post a Comment