siKacaK daN siCantiK

Saturday, April 9, 2011

kenapa BUAT aku MACAM NI????

hai korang, Assalamualaikum...cikbee terasa tibe2 je ari ni bila tengok satu profile FB someone...yang dulunya rapat dengan cikbeetetiba dye BLOCK cikbee dari FB dye apa salah cikbeee pada dye??cikbee sedih sangat2..cikbee tak tahu nak ngadu kat sape..sume no fon dye, dye tukar tak nak nyer kc cikbee berhubung dengan dye...dye dah bahagiakah sekarang sampai lupakan cikbee???kenapa dulu if ade somethung dye datang pada cikbee??call cikbee??sekarang????apa yang cikbee buat sampai dye langsung tak contact cikbee dan kenapa di BLOCK cikbee dr friendlist FB dye??cikbeee sedih sangat korang tak tahu kenapa...sampai hati dye buat cikbee macam ni...
Someone tu ade tujukan lagu tuk cikbee tapi baru sekarang cikbee perasan sebab cikbee da diblock..bile cikbee tengok dari Fb sis dye...baru cikbee tahu dye memang mahukan perpisahan ...apa slah cikbee cikbee tak tahu...tapi kenapa?cikbee xtahu apa salah cikbee buat kat dye sampai dye nk putus kawan?????sedihnyer laaa....


ni lagu yang ditujukan oleh dye pada cik bee
"DOA PERPISAHAN" dr BROTHERS



DAN 
"SAMPAI" dr KRU


layanzzzzzzzzzzzzzzzz...
cikbee nak menangis jap...

P/S => kepada M._ _, pape pun org mtk maaf if ade slh silap...

Post a Comment