siKacaK daN siCantiK

Monday, April 11, 2011

N3 ABANG BEN TEN....

"Bila kekasih di'usha' orang .."


ha korang di atas 2 adelah tajuk entri abang Ben ten (pinjam tajuk N3 ye abang Ben tennn.....hehehehehehhehe dah mintak kebenaran ni..tapi tak tahu laa abang ben Ten benarkan tak...dah amik dah pun...lepas nih bersedia di'kepok pale oleh abang Ben ten!) ...urmmm cikbee suke dengan N3 ni...betol apa yang abang ben ten ckap tu..tapi kadang tu kita sebagai perempuan hanya anggap lelaki tu kawan dan tak lebih dari itu..kalau itu dikira melayan jugak ke? salah ke perempua  if lelaki tu suka kita dan meng'USHA' kita? kadang tu cikbee terpk jugak patut ke kita elakkan diri dari lelaki itu padahal kalau nak elakkan pun still akn berjumpe, bercakap...
jadi apa yang harus dilakukan juka berlakunya kes seperti ini????
tanya pada diri sendiri....


Post a Comment