siKacaK daN siCantiK

Friday, March 11, 2011

AKHIRNYER....

hye u ollz’s….akhirnyer…entri aku boleh dah share or linkkn kat fb..hehehhehe..tuk dua hari lepas memang xdapat.tak tahulah kenapa..xde pulak dapat pape…aku pun hanya menunggu dan menunggu …dan try 
punyer try jadilah hari ni…urmmm…tak sangka..wiwiwiwiwi…

yang ni citer sal len da ni…semalam kan aku kua meeting ngan bakal laki aku laa…plan2 nk g tengok movie..ala citer “HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA” tu laa..last2 member dia ajak pergi hari sabtu ni..alasan dia…
  • ·      filem 2 baru ditayangkan mesti ramai orang
  • ·      kalau baru ditayangkan, time midnite xde..
  • ·      kite nk feel bila tgok citer 2..if ramai orang feel pun xderk..xbesh…
  • ·      so, kita g hari sabtu….

I2 ler alasan2 dia..huhuhuhuhu (LOGIK KAH)
Post a Comment