siKacaK daN siCantiK

Monday, March 14, 2011

Nak Promote Bisnes....

hai semua...assalamualaikum dan salam 1 Malaysia...
hari ni aku juz nak promote bisnes my sepupu...hari 2 da cbe promote...
kalau nk tahu lebih lanjut KLIK SINI

kalau nak tahu lebih details lagi call CIK MARIANA...
apa yan ditawarkan amat berpatutan...cik beetak tahu macam mana nk tolong dye selain hantar flyes. huhuhu..
so, cik bee cbe promote dalam blog cik bee nih..
kepada rakan2 blogger kalau ade ayah ibu,pakcik makcik,kakak abang adik,sepupu sepapat yang ade company yang perlu buat audit,tax atau yang berkaitan dengan akaun boleh laa hubungi CIK MARIANA...
kalau nak jadi GURU untuk ajar akaun di company korang pun dye boleh....
harga boleh dirunding....
wokeylah...
thanx sangat2 kepada yang sudi menolong...


untuk pertanyaan lebih lanjut sila hubungi nama diatas...
Post a Comment