siKacaK daN siCantiK

Tuesday, March 15, 2011

Mainan Perasaan....

Hai korang sume…
apa perasaan korang kalau..korang dah masak banyak2 pas2 dah gtw awal2 kat bakal laki korang yang korang nak masak, 
last2 bakal laki korang cakap tak dapat nak datang…
ape perasaan korang????
Aku??? 
Semalam aku masak TOMYAM…
sekadar gambar hiasan...........
masak banyak lak 2 sebab aku tahu orang rumah bakal laki aku makan banyak..
dan mereka lak bertiga…bila dah masak…bakal laki aku pulak cakap xpat nak datang…
bz dengan keje..langsung taka de masa nak datang..
so, time tu aku dah sebak sangat2 nak menitiskan air mata aku…
EMO kah aku??? So, tak pe lah tak nak datang suke ati la..
time 2 aku dah hilang sume mud aku nak mesej dye..
sekaligus nak contact dye…tengok tomyam banyak lagi..terus Tanya  kakak aku…
boy dye dah makan belum..Alhamdulillah…nasib baik belum makan…
dye acu jep nak masak megi…
so akak aku pun g hantar tomyam yang dikhaskan tuk bakal laki aku ke rumah bakal laki dye…
aku pas makan, basuh pinggan, mandi semayang…
terus masuk bilik…airmata apa lagi bercucuran laaa…dahlah jenis yang suke nangis…
Dah bangun pagi tadi mata bengkak…tap mud aku still ilang lagi…
.xbalik dah…
korang rasa aku ni kenapa ea? Dah tahu orang tak suke masakan aku nak masak lagi kan? Urmmm….mungkin aku masak tak sedap tu yang dye xde masa nak datang amik 2 kan..aku nak hantar semestinya kakak aku tak kasi…huhuhuhu
Urmmm….aku tak tahu nak buat apa dah..dah skang aku jadi malas nak masak….huhuhuhuhuhu…

P/S=> SALAH AKU KE SALAH SAPE??? AKU TERLALU EMO KE..???? DAH MEMANG DYE BZ YANG AKU TERASA TU NAPE??SENANG2 PASNI MASAK CUKUP2 JE TUK ORANG RUMAH TU KAN??XPERLU PK ORANG LEN..


TAMMAT
Post a Comment