siKacaK daN siCantiK

Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

ok...sajer nak join segmen BA walaupun dah nak abis masa tutup...

oNke ini soalan dari BA
    1. LELAKI pilihan anda ?
      ~urmmmm...baru jep citer kLiK SiNi 
      tapi cik bee nk LELAKI yang SETIA, MENYINTAI DAN MENYAYANGI, TERIMA CIK BEE DAN FAMILY CIK BEE SEADANYA,....
    2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
      ~auuuuuuuuuuchhhhhh....tak kot..tapi kalau body cam SALMAN KHAN...ok laa Kot..
      SEKSI=tak reti nak gtaw camne...yang pasti seksi tu dr segi berpakaian,penampilan laa kot..huhuhuhu
    3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
      ~i tink so..heeeeeeeeeee..tapi xsume kn??tapi kebanyakannyer cam 2 laa...seblum dapat janji itu ini..bila da dpt???sume janji2 2 tinggal janji....
    4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
      ~ofcoz tak sanggup...if dye nk jugak bole..tapi kne lepas kan cik bee dlu..tak sanggup larh...huhuhuhuhu....
    5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
      ~say gud bye...n elakkan diri dari lelaki seperti itu.....
    6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
      ~urmmmmm.....dua2 laa kot...tap xsure laa..lau ikut pengalaman cik bee, LELAKI lah...
    7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
      ~SETIA???perempuan lebih setia daripada lelaki..tapi lelaki ni jenis yang susah tuk lupakan cinta pertama mereka adakah itu dipanggil setia???urmmmm....ntah...kata orag lelaki ni walaupun dah jumpe yang len dorang tetap ingat gurl pertama mereka...hurmmmmmm
    8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
      ~yup! sure...sangat cemburu kot...dulu laa..tapi sekarang???tak tahu laa....huhuhuhu..

      itu aje ler...sempat kot..heeeeeee

Post a Comment