siKacaK daN siCantiK

Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG

salam semua..dah berapa hari cik bee tak spent time dengan celoteh ni...cik bee tak sempat lansung nak join segmen abang Ben..hurmmm..sedih gak...tapi 2 laaa...nak buat macm mane kn???dah terlalu sibuk...huhuhuhu...nak update kt uma..uma xde tenet..huhuhuhuhuhuhu....xksa laa kan?jji selalu je blogwalking kt blog abang Ben..seronok....

sebab tu lah cik bee nak try join.tak tahu laa sempat ke tak tapi cuba je la...


-> Letak gambar betul-betul anda yang paling menawan.
auchh...menawan kot...

-> ceritakan latar belakang anda secara ringkas.
= okey..nak ringkas je kan?...nama saye cik bee...family panggil "ct or mok teh", member2 panggil "rubi,bee,cikbee", boyfriend panggil "Cayang,honey,dear"...nama sebenar ~SITI RUBIAH~ asal kuala berang, Terengganu...umo 24 tahun (taun ni laa..kalau ikut bulan belum ag...21 April) suka senyum..berkhayal...menulis cerpen novel....

-> Jumlah followers sekarang.
alllllaaa..malu lak nak cakap...
"TUJUH PULUH LAPAN" ringgit Tunai Orang sahaja.. 

-> Soalan dari abg ben
 + Jika anda tak punya blog, apakah akan anda lakukan di dunia maya ini?
mungkin cik bee hanya berceloteh di fb...twitter...

-> Ceritakan kepentingan blog kepada anda.
pentingnyer sebab cik bee ley taip ape je...terutama pasaan dan luahan hati cik bee....celoteh cik bee ni teman dikala sunyi,,,,

-> Blog feveret yang wajib singgah hari-hari.. Kenapa dan mengapa?
urmmmm...mungkin ramai dah tahu.,,semestinya Mr.Ben..
coz dia pencetus cik bee menulis blog..dan watkan cik bee berminat untuk menulis blog...

dats ollss....hurmmm belum terlambatkan????
Post a Comment